Skip to main content

Thales Speakers Bureau

We zoeken nu naar sporen van leven op Mars en beveiligen 80% van alle banktransacties ter wereld.
Meer horen van de mensen achter deze technologie?
Nodig ze uit voor jouw college of evenement.

 

In 2020 kwam onze hyperconnected wereld tijdelijk tot stilstand. Inmiddels kunnen we weer uitkijken naar de uitdagingen van de wereld van morgen. Wat is de impact van het klimaat en onze ervaring met huiswerken op mobiliteit? Hoe gaan we om met globalisering in het licht van een pandemie? Hoe respecteren we privacy en veiligheid wanneer we alles met elkaar verbinden en cyberaanvallen aan de orde van de dag zijn? Hoe gaan wij om met de dilemma’s van digitale transformatie in lucht- en ruimtevaart, defensie, automotive en transport? 

Met onze technologie en mensen dragen wij dagelijks bij aan het vinden van oplossingen voor deze complexe vraagstukken. Of het nu gaat om de veiligheid van ons vlieg- en betaalverkeer of om de speurtocht naar leven op Mars. Maar alleen technologie is niet genoeg: het menselijk perspectief, ambitie, ideeën, creativiteit, kennis, debat en persoonlijke groei zijn nodig om ons te blijven ontwikkelen en samen te werken aan een toekomst waarop we kunnen vertrouwen. 

Met vier miljard euro aan investeringen wereldwijd in onderzoek en technologie ontwikkeling werken we samen met onze klanten aan de antwoorden op de grote vragen van de toekomst. Ieder van onze 80.000 collega’s wereldwijd werkt aan zijn of haar deel van de oplossing en heeft een fascinerend verhaal.

Om deze verhalen te delen hebben wij het Thales Speakersbureau opgericht.

Organiseer je evenementen in de lucht-en ruimtevaart, transport of veiligheid? Zoek je een expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, cyberdefense, autonome systemen, quantumtechnologie of 5G? Zoek je een inspirerende spreker voor je (online) bedrijfsevent, studievereniging of voor een gastcollege op de Universiteit? Via het Thales Speakersbureau bieden we je toegang tot de beste internationale specialisten en generalisten. Op deze manier geeft je je online event net wat meer inhoud en achtergrond, en krijg je toegang tot de mensen achter indrukwekkende technologie.
 
http://www.thalesgroup.com/en/speakers-bureau