Thales is op zoek naar nieuwe collega's. We zoeken ambitieuze mensen vanuit verschillende vakgebieden, die willen werken in een high-tech internationale omgeving.

Sorry, check your url for better configuration.

Heb jij een technische achtergrond en ben je geïnteresseerd om de techniek verder uit te diepen? Dan ondersteunt en begeleidt Thales je om als specialist (bijvoorbeeld Software Engineer, Product Test Engineer of Cyber Security Engineer) op hoog niveau samen te werken met collega's in multidisciplinaire teams. Wanneer je ambities hebt om door te groeien naar de functie van Software Architect bieden we je deze mogelijkheid. Past een leidinggevende rol bij jou? Dan is een functie als lijn-, group-, of programmamanager een toekomstige mogelijkheid. Heb je interesse om te werken op het snijvlak van commercie, bedrijfskundige- en of logistieke processen en techniek? Bij Thales kun je aan de slag als Bidmanager, Purchasing Specialist of Logistic Engineer.

'Na mijn afstuderen heeft Thales mij een baan aangeboden als engineer. Ik vind het leuk dat ik de vertaalslag kan maken van de theorie naar de praktijk.' - Tom Jacobs

Ben je geïnteresseerd in andere vakgebieden, zoals Inkoop, Finance, HR of Communicatie, dan zijn er ook mogelijkheden voor jou bij Thales.

'Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Thales is de open cultuur, het werken in multidisciplinaire teams in een mooi hip gebouw. Mensen werken met passie aan hun product.' - Simone de Jongh

Thales Nederland biedt daarnaast jaarlijks een keuze aan ruim 100 interessante stage- en afstudeeropdrachten, onder professionele begeleiding en met uitstekende faciliteiten. We hebben volop mogelijkheden voor studenten of afstudeerders in de richting van (Technische) Wiskunde, (Technische) Natuurkunde, (Technische) Informatica, Werktuigbouwkunde of Electrotechniek.