Thales Transportation Systems voelt zich betrokken bij de maatschappij. Wij ontplooien allerlei initiatieven die maatschappelijk verantwoord zijn en in lijn liggen met onze missie.

De initiatieven lopen uiteen van het aanschaffen van elektrische auto’s voor ons wagenpark tot het begeleiden van visueel gehandicapten bij het leren kennen van de OV-toegangspoorten. Speciaal voor deze groep mensen organiseren wij op maat gemaakte workshops waarin we hen in ons eigen opleidingscentrum begeleiden en leren reizen met het openbaar vervoer.
 

De CO2 prestatieladder is een andere manier van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Vanuit ProRail is deze ladder een aantal jaren geleden geïnitieerd. Doel van dit initiatief is om leveranciers meer te laten presteren ten aanzien van het verminderen van de CO2-uitstoot. De ladder heeft vijf verschillende niveaus en TTS acteert sinds 2016 op het hoogst haalbare niveau. Zie voor de actuele CO2 footprint :  https://www.thalesgroup.com/en/worldwide/co2-footprint

Download hier de Corporate Responsibility brochure

www.skao.nl