IT studenten opgelet! Thales biedt studiebeurzen van 5.000 euro aan

Doe je een IT gerelateerde HBO of WO studie en word jij geselecteerd? Thales betaalt dan aan jou in een periode van twee jaar 5.000 euro die je kunt gebruiken voor je studiekosten. Als student kun je zelf bepalen in hoeverre je gebruik maakt van de mogelijkheden die Thales biedt. Bijvoorbeeld begeleiding door een eigen carrière coach, kennisdeling en de mogelijkheid tot afstuderen. 

Het idee van de studiebeurs is dat je als student financieel ondersteund wordt door Thales. Tevens mag je meedenken en meewerken aan projecten en krijg je de mogelijkheid om het bedrijf goed te leren kennen. Daarnaast kun je altijd sparren met je begeleider of collega’s en, niet onbelangrijk, afstuderen! Eenmaal afgestudeerd? Dan gaan we vrijblijvend kijken of er mogelijkheden zijn om een passende baan aan te bieden binnen Thales.

Geke Kooij, HR Director: ‘’De studiebeurzen bieden ons een extra mogelijkheid om in contact te komen met de top van het IT talent in Nederland. In 2014 hebben we voor het eerst studiebeurzen uitgereikt aan 10 technische dames. De campagne was een succes en met de winnaressen onderhouden we goed contact. Er is bewust voor gekozen om dit jaar de studiebeurs enkel aan IT studenten aan te bieden. De komende jaren verwachten we veel IT-gerelateerde vacatures, verdeeld over de verschillende vestigingen in het land. Bij Thales maken we high tech oplossingen op het gebied van veiligheid. Voor sommige projecten is geheimhouding vereist. Werken bij Thales levert niet altijd spannende kroegverhalen op, maar wel uitdagend en inhoudelijk werk dat de wereld veiliger maakt.’’